10 Mart 2015 Salı

ÜZÜMLÜ SADE ŞAMDAN



ÜZÜMLÜ SADE ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu üzüm aplikli gümüş şamdanımız, evinizin masa ve konsollarını süsleyecek şık bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

4 Mart 2015 Çarşamba

SADE ŞAMDAN



SADE ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu sade hatlardaki gümüş şamdanımız, evinizin masa ve konsollarını süsleyecek şık bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

3 Mart 2015 Salı

BEBEK AYAKLI BEŞLİ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu bebek ayaklı beş kollu gümüş şamdanımız, evinizin masa ve konsollarını süsleyecek şık bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

2 Mart 2015 Pazartesi

MENEKŞE KAKMALI TOMBUL ŞAMDAN 1.BOY


Aksesuarımız el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak eşsiz ustalarımız tarafından el işçiliğiyle imal edilip, sizlerin begenisine sunulmuştur. Şamdanımız şık tasarımı ve menekşe kakmalı deseniyle tek olarak sehpalarınızı, çift olarakta masa ve konsollarınızın iki başını doldurarak, evinizin güzelleşmesinde sizlere yardımcı olacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN: