28 Şubat 2015 Cumartesi

KAKMALI ÜÇLÜ LALE ŞAMDAN 1.BOY


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu kakmalı üç kollu gümüş lale şamdanımız, evinizin masa ve konsollarını süsleyecek şık bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.  


SATIN ALMAK İÇİN:

27 Şubat 2015 Cuma

DÖKÜM BEŞLİ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu döküm beş kollu gümüş şamdanımız, evinizin masa ve konsollarını süsleyecek şık bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

25 Şubat 2015 Çarşamba

DÖKÜM ÜÇLÜ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu döküm üç kollu gümüş şamdanımız, evinizin masa ve konsollarını süsleyecek şık bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

21 Şubat 2015 Cumartesi

KIZLI BEŞLİ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu kızlı gümüş beşli şamdanımız, evinizin masa ve konsollarını süsleyecek şık bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

19 Şubat 2015 Perşembe

DENİZ KIZLI BEŞLİ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu deniz kızlı gümüş beşli şamdanımız, evinizin masa ve konsollarını süsleyecek şık bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

17 Şubat 2015 Salı

KLASİK KAKMALI LALE ŞAMDAN 1.BOY


Aksesuarımız el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak eşsiz ustalarımız tarafından el işçiliğiyle imal edilip, sizlerin begenisine sunulmuştur. Şamdanımız şık tasarımı ve klasik  kakmalı deseniyle tek olarak sehpalarınızı, çift olarakta masa ve konsollarınızın iki başını doldurarak, evinizin güzelleşmesinde sizlere yardımcı olacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

7 Şubat 2015 Cumartesi

ÇİÇEK APLİKLİ SADE ŞAMDAN 1.BOY


Aksesuarımız el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak eşsiz ustalarımız tarafından el işçiliğiyle imal edilip, sizlerin begenisine sunulmuştur. Şamdanımız aplikli şık tasarımıyla tek olarak sehpalarınızı, çift olarakta masa ve konsollarınızın iki başını doldurarak, evinizin güzelleşmesinde sizlere yardımcı olacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:
http://sultaniumshop.com/

2 Şubat 2015 Pazartesi

KAKMALI BEŞLİ LALE ŞAMDAN 1.BOY



Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu kakmalı beş kollu gümüş lale şamdanımız, evinizin masa ve konsollarını süsleyecek şık bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN: