31 Aralık 2014 Çarşamba

SADE BEŞLİ ŞAMDAN


SADE BEŞLİ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu beşli gümüş şamdanımız, sade formuyla evinizin masa ve konsollarını süsleyecek bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

EJDER BEŞLİ ŞAMDAN


EJDER BEŞLİ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu beşli gümüş şamdanımız, ejderha kafalı kolları ve ayaklarıyla evinizin masa veya konsollarını süsleyecek bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

30 Aralık 2014 Salı

BEKTAŞİ BEŞLİ ŞAMDAN


BEKTAŞİ BEŞLİ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu beşli gümüş şamdanımız bektaşi kakmalı modeliyle evinizin masa ve konsollarını süsleyecek bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

29 Aralık 2014 Pazartesi

BEBEKLİ BEŞLİ ŞAMDAN


BEBEKLİ BEŞLİ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu beşli gümüş şamdanımız bebek figürleriyle zenginleştirilmiş ve evinizin masa veya konsollarını süsleyecek bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN: